Fandrejzing za neprofitne organizacije

Kompletan kurs fandrejzing veština za prikupljanje podrške od zajednice i kompanija Zajedno ćemo razviti vaš fandrejzing model, plan i tekstove...

0
(0ocena)
59 studenti
Poslednji put ažurirano март 8, 2023

Kompletan kurs fandrejzing veština za prikupljanje podrške od zajednice i kompanija

Zajedno ćemo razviti vaš fandrejzing model, plan i tekstove kroz lekcije koje pratite svojim tempom i mentorsku podršku.

Naši instruktori i mentori stoje iza uspešne crowdfunding platforme Donacije.rs i do sada su savetovali organizacije u više od 180 fandrejzing i crowdfunding kampanja širom Zapadnog Balkana, prikupivši preko milion evra.

U ovom kursu naučićete:

  • Koji fandrejzing model, platformu i alate treba da koristite
  • Kako da mapirate, izgradite i proširite svoju zajednicu podržavalaca
  • Kako da planirate i sprovedete fandrejzing kampanju
  • Kako da napišete ubedljiv fandrejzing tekst

Jedinstven kurs + mentorska podrška + podrška zajednice

Nemojte samo pasivno usvajati znanje. Proaktivno tražite komentare instruktora na vaše fandrejzing planova i pokrenite pravu kampanju za prikupljanje sredstava.

Svi znamo da ima mnogo prilika za obuku – i uživo i online – gde ljudi objašnjavaju osnovne koncepte. Ako guglate “fundraising courses” izaći će vam 15 hiljada rezultata. I ovaj kurs je jedan od njih ali osim naše jedinstvene metodologije, koju možete da usvajate kada i kako vama odgovara, takođe dobijate i:

  • Feedback mentora na zadatke
  • Konsultacije jedan-na-jedan
  • Savetovanje i međusobnu podršku u zajednici polaznika

Da li je ovaj kurs stvarno za vas?

Ako tražite kurs o pisanju grantova koji će vam pomoći da bolje pišete predloge projekata za institucionalne donatore poput opština, ministarstava, ambasada i razvojnih agencija – na pogrešnom ste mestu. U ovom kursu fokusiramo se na prikupljanje sredstava iz zajednice, što zahteva potpuno različit set veština i drugačiji pristup.

Ovaj kurs je za sve vas – volontere, aktiviste, organizatore svojih zajednica, zaposlene i donosioce odluka u neprofitnim organizacijama – koji stvarate dobro u društvu i želite da mobilišete i monetizujete svoju zajednicu. Jedinstvena metodologija koju koristimo je skalabilna i pomoći će vam, bilo da ste početnik ili već imate iskustva u prikupljanju sredstava i interesuju vas inovacije i novi pristupi.

Jeste li spremni da nam se pridružite i otpočnete sa razvijanjem svog fandrejzinga?

Kurs Content

Proširi sve
Uvod u fandrejzing
Razvoj fandrejzing modela
Najčešći fandrejzing modeli
Zajednica podržavalaca
Izgradnja i rast zajednice
Planiranje fandrejzing kampanje
Pisanje za fandrejzing
Sumiranje kursa