Mbledhja e fondeve për organizatat jofitimprurëse

Një kurs i plotë për të mësuar aftësitë e mbledhjes së fondeve dhe për të marrë mbështetje nga komuniteti juaj...

0
(0vlerësimi )
3 Studentët
Përditësimi i fundit March 22, 2024

Një kurs i plotë për të mësuar aftësitë e mbledhjes së fondeve dhe për të marrë mbështetje nga komuniteti juaj dhe bizneset 

Së bashku, ne do të zhvillojmë modelin, planin dhe përmbajtjen tuaj të mbledhjes së fondeve me mësime me ritëm të pavarur dhe komente të mentorit. 

Instruktorët dhe mentorët tanë qëndrojnë prapa platformës së suksesshme të mbledhjes së fondeve Donacije.rs dhe kanë këshilluar deri më tani më shumë se 180 fushata për mbledhjen e fondeve në të gjithë Ballkanin Perëndimor, duke i ndihmuar ata të mbledhin më shumë se një milion euro. 

Me këtë kurs dhe ndihmën e tyre, ju do të mësoni: 

  • Cilin model, platformë dhe mjete për mbledhjen e fondeve duhet të përdorni 
  • Si të hartoni, ndërtoni dhe rritni komunitetin tuaj të mbështetësve 
  • Si të planifikoni dhe ekzekutoni një fushatë për mbledhjen e fondeve 
  • Si të shkruani një kopje bindëse për mbledhjen e fondeve 

Kurs unik + komentet e mentorit + mbështetje nga kolegët 

Mos përvetësoni vetëm njohuritë në mënyrë pasive. Kërkoni në mënyrë proaktive reagime për planet tuaja për mbledhjen e fondeve dhe nisni një fushatë të vërtetë për mbledhjen e fondeve. 

Të gjithë e dimë se ka shumë mundësi trajnimi – personalisht ose online – ku njerëzit sqarojnë konceptet bazë. Nëse kërkoni në Google “kurs për mbledhjen e fondeve”, do të keni 15 mijë rezultate. Ky kurs është vetëm një prej tyre, por përveç metodologjisë tonë unike, të cilën mund ta konsumoni në kohën tuaj, do të merrni gjithashtu: 

  • Komentet e mentorit për detyrat tuaja 
  • Konsultime një për një
  • Rishikimi dhe mbështetja nga kolegët në grupin tonë të kursit 

Pra, a është ky kurs vërtet për ju? 

Nëse jeni duke kërkuar për një kurs për shkrimin e granteve për t’ju ndihmuar të shkruani projekt propozime më të mira për donatorët institucionalë, si bashkitë, ministritë, ambasadat ose agjencitë e zhvillimit – keni ardhur në një vend të gabuar. Në këtë kurs ne fokusohemi vetëm në mbledhjen e fondeve nga komuniteti, i cili kërkon një grup aftësish dhe qasjesh krejtësisht të ndryshme. 

Ky kurs është për të gjithë ju vullnetarë, aktivistë, organizatorë të komunitetit dhe personel dhe drejtues të organizatave jofitimprurëse që krijoni të mira sociale dhe jeni të interesuar në mobilizimin dhe fitimin e parave në komunitetin tuaj. Metodologjia unike që ne përdorim është e shkallëzueshme dhe mund t’ju ndihmojë nëse sapo keni filluar ose jeni një grumbullues fondesh me përvojë i interesuar për inovacione dhe qasje të reja. 

Jeni gati të bashkoheni me ne dhe të filloni zhvillimin tuaj të mbledhjes së fondeve? 

Admin bar avatar
Miloš Janković Instruktorët
Admin bar avatar
Milica Đustebek Instruktorët
Admin bar avatar
Dea Džanković Instruktorët