CRM për organizatat jofitimprurëse 

Mësoni të përdorni CRM dhe shkallëzoni ndikimin tuaj social  Në këtë kurs, do të mësoni se si të konfiguroni dhe...

0
(0vlerësimi )
4 Studentët
Përditësimi i fundit June 29, 2022

Mësoni të përdorni CRM dhe shkallëzoni ndikimin tuaj social 

Në këtë kurs, do të mësoni se si të konfiguroni dhe përdorni me sukses platformën CiviCRM për të thjeshtuar punën e organizatës suaj dhe se si një zgjidhje digjitale e menaxhimit të marrëdhënieve me komunitetin mund ta bëjë jetën tuaj më të lehtë. 

Mentorët tanë kanë ndihmuar mbi 100 organizata të mëdha dhe të vogla të zbatojnë me sukses shembuj të platformës CiviCRM. Tani ju prezantojmë njohuritë e nevojshme për të zhbllokuar potencialin e tij të plotë përmes një kursi online me ritëm të pavarur. 

Pse?  

U vreme kada se smanjuje prostor za delovanje neprofitnih organizacija, važno je da pametno koristimo Në  hapësirën e sotme të zvogëluar për aktivitete jofitimprurëse, është e rëndësishme që t’i përdorim burimet tona me zgjuarsi. Në vend që të humbim orë të tëra duke ndarë tabela të ndryshme, mund t’i kemi të gjitha kontaktet, donacionet, buletinet, regjistrimet e ngjarjeve dhe të dhënat që kemi mbledhur – të gjitha në një vend. 

Dhe midis shumë opsioneve CRM që ekzistojnë globalisht, CiviCRM dallohet si një zgjidhje e cila është: 

 • Përshtatur me nevojat e organizatave jofitimprurëse 
 • Open Source dhe mund të përshtatet me kërkesat tuaja specifike 

Çfarë do të mësoni? 

Përmes më shumë se 35 video mësimeve, si dhe materialeve dhe detyrave shtesë, ne do t’ju ndihmojmë të konfiguroni shembullin tuaj CiviCRM dhe ta integroni me sukses atë në punën tuaj për: 

 • Dërgimi i buletineve 
 • Organizimi i eventeve 
 • Regjistrimi i aktiviteteve dhe ndërveprimeve me përdoruesit
 • Krijimi i kujtuesve
 • Raportimi
 • Automatizimi i procesit

Mentorim dhe mbështetje 

Vetë kursi është me ritëm të pavarur dhe ju mund të mësoni vetë. Por ju nuk do të jeni vetëm. Ju mundeni të: 

 • Prisni komente të mentorit për kursin tuaj 
 • Caktoni konsultime 1 për 1 me mentorët tanë 
 • Kërkoni mbështetje nga kolegët në komunitetin e kursit 

Për kë është? 

Për të përfituar sa më shumë nga ky kurs, rekomandohet që të keni tashmë të konfiguruar shembullin tuaj CiviCRM, ose të paktën të keni qasje në shembullin tonë demo të CiviCatalyst. Nëse jeni të interesuar për versionin demo – njoftoni instruktorët tanë. 

Regjistrohuni tani dhe zgjeroni aftësitë e organizatës tuaj me CiviCRM. 

Admin bar avatar
Milica Antić Instruktorët
Admin bar avatar
Marko Galjak Instruktorët
Admin bar avatar
Milica Antić Instruktorët
Admin bar avatar
Milan Tešić Instruktorët