Kurse online për organizatat jofitimprurëse

Transformim digjital, mbledhje e fondeve, marketing dhe më shumë për t’ju ndihmuar të rriteni në një botë në ndryshim e sipër. 

Pse e-mësim

Dy vite të pandemisë dhe digjitalizimi i imponuar na kanë mësuar se ne mund ta përshkallëzojmë ndikimin tonë, por gjithashtu se duhet të japim më shumë fleksibilitet dhe të mundësojmë kontaktin e drejtpërdrejtë. 

Të mësuarit me ritëm të pavarur

ndiqni leksionet në lëvizje ose kurdo që ju përshtatet – gjatë udhëtimeve, në pushim ose kur thjesht nuk keni diçka për të bërë

Njohuri të arritshme

kurse të thelluara të ofruara në leksione të vogla me kuize, burime dhe detyra për t’ju ndihmuar të arrini sukses

Mentor i përkushtuar

si përdorues premium, ju mund të planifikoni konsultime me një mentor dhe të merrni mbështetjen e tyre për projektet tuaja reale

Kurse të veçuara

Si funksionon Proaktor

Aktualisht jemi në fazën beta, duke testuar të gjitha veçoritë dhe kemi nevojë për komentet tuaja. Nëse regjistroheni tani, do të keni akses të pakufizuar falas në kurset tona të marketingut, mbledhjes së fondeve dhe CRM për organizatat jofitimprurëse. 

Krijo llogarinë tënde

Zgjidhni kurse

Mësoni me ritmin tuaj

Dorëzoni detyrat

Merrni komentet e mentorit

Testimonijali

Filloni të mësoni tani dhe shikoni kurset tona.

Ose na dërgoni email tek proaktor@catalystbalkans.org nëse dëshironi të lansoni kursin tuaj.