Oнлајн курсеви за непрофитни организации

Дигитална трансформација, фандрејзинг, маркетинг и сè друго што ќе ви помогне да се развивате во светот кој се менува.

Зоштo e-learning

Во текот на двете години пандемија сакале или не – моравме да се дигитализираме. Ова искуство ни покажа дека така можеме да го скалираме своето влијание, но и дека мораме да бидеме пофлексибилни и да обезбедиме директен контакт.

Self-paced учењe

гледајте ги лекциите во од секогаш кога ви одговара – во превоз, на пауза од работата или кога се досадувате

Употребливо знаење

основни курсеви поделени на лесни лекции со квизови, ресурси и задачи кои ќе ви помогнат да го совладате материјалот

Посветени ментори

како премиум корисник, можете да закажете консултации со менторот и да добиете поддршка во работата на вашите вистински проекти

Истакнати курсеви:

Како функционира Proaktor

Во моментов сме во бета фаза, ги тестираме сите функционалности и потребен ни е твојот повратен одговор. Aко се регистрираш веднаш, добиваш неограничен пристап до нашите курсеви за маркетинг, фандрејзинг и CRM за непрофитни организации.

Креираш налог

Ги избираш курсевите што те интересираат

Учиш со свое темпо

Извршуваш задачи

Добиваш повратен одговор од менторот

Testimonijali

Почни со учењето веднаш и погледни ги курсевите што ги нудиме.

Или испрати ни е-пошта наproaktor@catalystbalkans.org ако сакаш да започнеш свoј курс.